Onze klanten vertellen

Logo Citizen M

“De Design Sprint met dogoodtopeople heeft ons geholpen om de juiste focus te creëren. Naast het ideevorming was er veel waarde om multidisciplinair de diepte in te gaan”

Casper Overbeek (Director CX & Digital)

logo rijnland

“Dankzij hun positieve inzet, kennis en enthousiasme hebben we een mooi resultaat behaald en een fantastische kick-off beleefd! De MIRO boards samen met de UX-designer zorgden voor structuur die tot een mooi resultaat hebben geleid. De interviews daarna leverde waardevolle feedback op ons prototype. We willen DGTP nogmaals danken voor het begeleiden van de Design Sprint!”

Guido Schaepman (Geodata adviseur en -analist)

tui fly

“De Design Sprint met Dogoodtopeople heeft ons sneller en efficiënter laten werken. Omdat klanten al in een vroeg stadium worden betrokken, kunt u uw ideeën snel valideren, wat een enorm voordeel is. We gebruiken nu dagelijks tactieken die uit deze Design Sprint komen!”

Laura Pleumeekers (Manager Digital Channels)

design sprint tomtom

“De Design Sprint met dogoodtopeople gaf ons de kans om alles in 4 dagen te bouwen, testen en leren. Een snelkookpanmethode die ons het vertrouwen gaf voor een succesvolle wereldwijde release op tempo. Naast geweldige resultaten hield ik van de energie en sfeer die deze Sprint in het team losmaakte”

Pim Spaanderdam (VP Digital & Support)

logo rijnland

“Samen met Dogoodtopeople hebben we in een week een nieuw klantproces ontworpen en gevalideerd. De combinatie van Design Sprints, een Business Model Canvas en andere methoden van het team van dogoodtopeople hebben ons in staat gesteld een gedragen resultaat te maken inclusief een begrijpbare visualisatie”

Peter van der Haven (Assetmanager)

logos diap kramp

“Als eerste stap voor het bouwen van een complexe, nieuwe applicatie hebben we een design sprint met Dogoodtopeople gehouden. Dit hielp ons om het probleem helder te krijgen en snel met klantgerichte, creatieve en haalbare ideeën te komen. De opzet en inzichten van de workshop hebben we later weer kunnen inzetten bij andere initiatieven.”

Inge Nahuis (Product Owner)

Translate »