Onze klanten vertellen

Hhsk

“Dogoodtopeople heeft ons gefaciliteerd bij het concretiseren van een complex en organisatiebreed vraagstuk. De digitale transformatie heeft geen volledig uitgekristalliseerd eindplaatje. Tegelijk gaat het wel iedereen in de organisatie aan. Door de inzet van design sprints hebben we een goede basis gelegd voor de uitvoering van ons programma in de komende jaren.”

Michiel Hofman | Programma Manager Digitale Transformatie

Rijksinspectie Digitale Infrastructuur

“Vanwege een nieuwe organisatiestructuur bij de RDI heeft dogoodtopeople ons op een professionele wijze begeleid in het vormen van strategisch beleid dat bij de nieuwe organisatie past. Met behulp van een vaste canvas-structuur en een op maat gesneden, variërende begeleiding van dogoodtopeople hebben we in een kort tijdsbestek een goed resultaat weten te bereiken en samengebracht in een solide strategische koers en benodigd beleid hiervoor in kaart gebracht.”

Chris Garst | Coördinerend specialistisch adviseur strategie

waterschap de dommel

“Het team van dogoodtopeople heeft middels een maatwerk programma het team Strategisch Omgevingsmanagers Stakeholders van Waterschap de Dommel geholpen met de uitwerking van een nieuwe herkenbare strategie en de handvaten om deze te realiseren”.

Marco Stevens | Strategisch omgevingsmanager bedrijven

Logo Citizen M

“De Design Sprint met dogoodtopeople heeft ons geholpen om de juiste focus te creëren. Naast het ideevorming was er veel waarde om multidisciplinair de diepte in te gaan”

Casper Overbeek (Director CX & Digital)

Logo hoogheemraadschap rijnland zwart

“Dankzij hun positieve inzet, kennis en enthousiasme hebben we een mooi resultaat behaald en een fantastische kick-off beleefd! De MIRO boards samen met de UX-designer zorgden voor structuur die tot een mooi resultaat hebben geleid. De interviews daarna leverde waardevolle feedback op ons prototype. We willen DGTP nogmaals danken voor het begeleiden van de Design Sprint!”

Guido Schaepman (Geodata adviseur en -analist)

tui fly

“De Design Sprint met Dogoodtopeople heeft ons sneller en efficiënter laten werken. Omdat klanten al in een vroeg stadium worden betrokken, kunt u uw ideeën snel valideren, wat een enorm voordeel is. We gebruiken nu dagelijks tactieken die uit deze Design Sprint komen!”

Laura Pleumeekers (Manager Digital Channels)

design sprint tomtom

“De Design Sprint met dogoodtopeople gaf ons de kans om alles in 4 dagen te bouwen, testen en leren. Een snelkookpanmethode die ons het vertrouwen gaf voor een succesvolle wereldwijde release op tempo. Naast geweldige resultaten hield ik van de energie en sfeer die deze Sprint in het team losmaakte”

Pim Spaanderdam (VP Digital & Support)

Logo hoogheemraadschap rijnland zwart

“Samen met Dogoodtopeople hebben we in een week een nieuw klantproces ontworpen en gevalideerd. De combinatie van Design Sprints, een Business Model Canvas en andere methoden van het team van dogoodtopeople hebben ons in staat gesteld een gedragen resultaat te maken inclusief een begrijpbare visualisatie”

Peter van der Haven (Assetmanager)

logos diap kramp

“Als eerste stap voor het bouwen van een complexe, nieuwe applicatie hebben we een design sprint met Dogoodtopeople gehouden. Dit hielp ons om het probleem helder te krijgen en snel met klantgerichte, creatieve en haalbare ideeën te komen. De opzet en inzichten van de workshop hebben we later weer kunnen inzetten bij andere initiatieven.”

Inge Nahuis (Product Owner)

Translate »